Festival groot succes

Ons festival was een groot succes zondag 16 februari !!! 

Dit keer hebben we zoveel foto’s dat het handiger is dit via een link te bekijken via skydrive. Klik op deze link en je kunt ze zien. Heel veel dank aan Marja Laan dat zij de hele dag voor ons in beeld heeft gebracht, echt super!!!!!

Streekersmart korenfestival 2014

De organisatie was een hele klus met als extra moeilijkheidsgraad dat we het zonder “onze Jos” moesten doen, maar respect voor iedereen, het was geweldig. Een dag met een gouden randje werd het. De inzet en het enthousiasme van alle koren was zeer aanstekelijk en zorgde voor veel muzikaliteit, vrolijkheid en een ontspannen sfeer in het volle Vereenigingsgebouw. Het slotoptreden van Brian Broersen maakte de dag helemaal af, hij zorgde ervoor dat er luidkeels werd meegezongen en gedanst.

Ons eigen optreden werd emotioneel, maar we stonden er wel. Bijgestaan door Marijke, Albert en Bart en uiteraard alle leden. Ook voor Schalmsmart die Jos net zo moeten missen als wij was het moeilijk. Veel begrip hiervoor door alle gastkoren en publiek. De aanwezigheid van Jos zijn naaste familie was heel waardevol.

Ook alle lof voor Roy Vreeker , de nieuwe uitbater en zijn hele team. Er werd keihard gewerkt om alles in goede banen te leiden. En als de gasten weg zijn, dan ben je nog lang niet klaar. Alles weer schoon en fris , respect!!!

Wij zongen tot slot “Vaarwel Verleden, we gaan de toekomst in” en zo is het ook. We kunnen heel positief naar de toekomst kijken met dit fantastische koor en hebben alle vertrouwen in Marijke, Albert en Bart en ook in onze zeer flexibele leden die maar weer eens hebben laten zien dat je niet alleen lid bent van een koor, maar dat je met elkaar meeleeft, samenwerkt en dat je met de juiste inzet heel veel kan bereiken.

Wij willen alle koren, de geluidsmensen, de tijdwaarnemers, het team van het Vereenigingsgebouw, onze sponsors, publiek, en iedereen die ons geholpen heeft hartelijk bedanken, tot volgend jaar.

.