Januari nieuws Streekersmart

Hier weer even een update van het laatste nieuws.

Bestuurswisseling

Na 9 jaar is Matthy Broersen gestopt als penningmeester. Zij heeft het stokje overgedragen aan Trudi Broersen.  We hebben Matthy tijdens de ledenvergadering op gepaste manier in het zonnetje gezet. Ze blijft wel lekker bij ons zingen dus we hoeven haar verder gelukkig niet te missen. We zijn heel blij met Trudi en wensen haar veel succes met deze nieuwe uitdaging.

Repetitie ruimte

Na vele jaren in de Kloet te hebben gerepeteerd hebben we toch  besloten voor de rust en ruimte van het Vereenigingsgebouw te kiezen. Het sportcafe de Kloet werd zo’n succes dat dit ook de nodige onrust met zich mee bracht. Niet ideaal om daar nog te repeteren. We bedanken Bart voor de gezelligheid en gastvrijheid. 

Optreden in de Stek tijdens het Jos Festival.

Een prachtige middag hebben we weer gehad zondag 2 februari. Ontzettend leuk dat bijna alle koren van Jos weer aanwezig waren en mooi om te zien dat het ook iedereen goed gaat. Ons optreden was succesvol en we hebben veel complimenten mogen ontvangen. In de rubriek foto’s kun je een impressie zien. Ook op onze facebookpagina staan de foto’s met dank aan onze huisfotograaf Jan Klanke. 

In de toekomst hebben we weer leuke optredens gepland, u kunt deze in de agenda vinden.