Koopkorenzondag Enkhuizen

 

Koopkorenzondag in Enkhuizen

We hebben een supergezellig middag meegemaakt in de binnenstad van Enkhuizen. Het was een prachtig jubileum voor de organisatie. Zij verdienen dan ook een hele dikke pluim voor de organisatie en nu maar wensen dit festival wordt voortgezet.

Met een kleine groep en met slechts 1 gitarist gingen we na een extra repetitie de strijd aan. We hadden er toch vertrouwen in maar we moesten onze concentratie niet verliezen. In de Westerkerk hoor je iedere valse noot.

Nou, dat kwam helemaal goed, als nachtegaaltjes, en dat met slechts 4 alten ( toppers) en alleen Bart op de gitaar ( enorme topper) en natuurlijk onder leiding van onze Marijke. We hebben prachtige nummers gezongen die helemaal passen in de kerk. Avond van Boudewijn de Groot, Geef de kinderen van Dana Winner en Vaarwel Verleden van Nick en Simon en natuurlijk ook de Straat van Guus Meeuwis.

Deze prachtige set gaat in de herhaling op 18 oktober in het kerkje van Oosterleek, dus als u nieuwsgierig bent geworden kunt u het komen beluisteren of nog een keer horen.

En bij de Hema was het heel erg gezellig met veel publiek en een hilarische sfeer.

U kunt onze foto’s bewonderen op onderstaande link met dank aan Jan Klanke voor de vele foto’s.

Koopkorenzondag 2015

 

SAM_1984  SAM_2079 SAM_2070 SAM_2046