Laatste nieuws Streekersmart

Hierbij het laatste nieuws van Streekersmart.

Ons koor is in korte tijd enorm uitgebreid met een groot aantal leden, door het stoppen van een bestaand koor maar ook via andere wegen hebben we ongeveer 15 nieuwe leden mogen verwelkomen. We zijn hier dan ook heel blij mee en hebben de laatste maanden hard gewerkt om iedereen “in te zingen”.

We hebben weer een aantal nieuwe nummers toegevoegd aan het repertoire, “Lana” en ” Sterren van de hemel” en ook een oudje uit de kast gehaald, namelijk “Blauw”. 

We hebben opgetreden in het Rigtershof waar ons oudste lid Henk Braam momenteel woont. Het was een mooie gelegenheid om weer eens van ons te laten horen en het werd dan ook enthousiast ontvangen door de bewoners. De organisatie was wat zorgelijk omdat ons koor zo groot was geworden en de ruimte maar beperkt bleek. Het mocht de pret voor de bewoners niet drukken, iedereen zong gezellig mee.

Ook werd er een nieuwe groepsfoto gemaakt door Marja Laan, waarvoor onze grote dank, binnenkort zijn de foto’s bewerkt en te zien op de website en op facebook.

De foto’s van Rigtershof zijn te zie onder de rubriek “foto'” onze dank hiervoor aan Jan Klanke.

Op dit moment kan er gestemd worden door leden van de Rabobank met de sponsoractie. Dus geef 2 van je 5 stemmen aan Streekersmart, dit kan nog tot 14 mei en kan alleen als je lid bent van de Rabobank.

Ons zang seizoen stopt op 13 juni, de laatste repetitieavond is een gezellig slotavond voor de leden met aanhang, altijd super gezellig in de Kloet.