Nieuw jaar, weer fris van start

2015 een frisse start met mooie plannen

8 januari zijn we weer gestart met het nieuwe jaar met mooie plannen.

Eerst onze jaarvergadering gehad en daaruit blijkt dat alle leden heel tevreden zijn met de stand van zaken.

Inmiddels zijn we nu een jaar met Marijke, Albert en Bart aan het werk en we beginnen aan elkaar te wennen , dat resulteert in mooie nieuwe muziekwerken zoals “Als jij mijn liefde voelt” en “Geef de kinderen een wereld”. Veel bestaand repertoire hebben we opnieuw opgepakt of aangepast want met een nieuwe dirigente en een nieuwe gitarist moest er wel heel veel gebeuren.

Dat is ons goed gelukt en we durven nu weer te zeggen dat we volledig inzetbaar zijn voor optredens.

U kunt dat zelf gaan checken op 25 januari in de Stek te Grootebroek tijdens het festival, opgedragen aan “onze Jos”. Vijf  koren van Jos treden deze middag op. Streekersmart om 13.00 uur en 15.30 uur. Zie het programma in onze agenda.

Verder houden we voor de derde keer ons eigen festival in samenwerking met het Vereenigingsgebouw op zondag 22 maart. De deelnemers staan te popelen om mee te doen. Wij hebben zeven  gastkoren bereid gevonden aan te treden op dit super gezellige festijn.

Leedvermaak, Ontroerend Goed, 5voor6, Sjappetouwtjes, Meezingkoor Waterland en Westfries Plezier doen hieraan mee .

Ter afsluiting hebben we Duo de Buurman met een spetterende finale en natuurlijk weer het inmiddels befaamde chinees buffet.

Als er belangstelling is om ons te sponsoren dan kunt u contact opnemen met gerda@Streekersmart.nl. U kunt hierbij denken aan advertentieruimte in het programmaboekje of het ter beschikking stellen van prijzen voor de loterij.

U leest het goed, Streekersmart is “back in business”.

Lid worden van deze super gezellige club? Graag ,  kijk in onze agenda wanneer de oefenavonden zijn of neem contact op met iemand van het bestuur. U bent van harte welkom om vrijblijvend een avondje mee te zingen.