Nieuwtjes Streekersmart

Het wordt weer even tijd voor een update van het Nieuws.

We zijn het seizoen weer lekker begonnen met allerlei optredens. De site loopt een beetje achter ivm ziekte van de webmaster, maar deze is weer “back in business”. We gaan geen inhaalslag maken over voorgaande periode maar pakken het weer op in het heden.

We hebben sinds de ledenvergadering van 1 februari een nieuwe voorzitter. Pia Ramaer is een jaar lang voorzitter geweest maar heeft helaas toch moeten aftreden omdat de combinatie met haar privéomstandigheden en haar drukke baan het niet meer toe lieten. Gelukkig hebben we in Karti Töning-Nijpels een vervanger gevonden. We wensen Karti heel veel succes. Ze heeft er ontzettend veel zin in en we hebben er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen.

Verder hebben we afscheid genomen van Jan Vader en zijn inmiddels gestart in de Kloet met als gastheer Roy Vreeker. Resto de Kloet is nu Sportcafe de Kloet geworden. Het is allemaal een stuk ruimer om te repeteren. En ook hier hebben we alle vertrouwen in dat het erg gezellig gaat worden voor, tijdens en ook na de repetities.

Inmiddels is Hans Malagride ook lekker ingewerkt als onze nieuwe gitarist en is de samenwerking met Bart Lorenzo en natuurlijk de dirigent Peter van Diepen prachtig om te zien. Het is altijd even zoeken naar de juiste balans als je met elkaar gaat samenwerken maar dit gaat fantastisch goed !!.

Kortom, het gaat heel goed met Streekersmart.

Kijk lekker rond op onze website en volg ons op Facebook “Streekersmart koor” en blijf op de hoogte.

klik hier voor onze Facebook pagina Streekersmart koor en geef ons een “like” dan kun je ons volgen.

Zin om ook bij ons koor te komen zingen? U bent meer dan welkom !!!!!!!!!!!!!!!