Vakantie en nieuwe seizoen augustus

SAM_1896

 

Na een fantastische slotavond waarbij we ontzettend genoten hebben van Albert Hoogland en Jan Steltenpool die samen een duo vormen. Ik zeg duo want de naam veranderd nogal vaak en waar wij nog dachten dat 2 motions kwam spelen, bleek het inmiddels Whats Ap of Whast AB te heten ( ap van Albert). We horen nog wel wat het wordt want we gaan zeker meer van deze mannen horen omdat het gewoon super goed was !!

Verder mochten we ons laten verwennen door een goed verzorgde BBQ van slager Groot en de gastvrijheid van Jan Vader en onze sponsor Gall & Gall. We kwamen werkelijk niets te kort.

De vakantie kan beginnen. We wensen iedereen veel plezier met wat hij of zij ook gaat doen en zien elkaar weer graag terug op donderdag 27 augustus.

Optredens voor na het seizoen zijn; 5 september de verlichte schuitentocht, dit jaar in de wal bij Zwanenbloem 14 te Bovenkarspel ( nabij de spoorsingel) , 4 oktober bij de koopkorenzondag in Enkhuizen en 18 oktober het festival in Oosterleek bij Klaas Vis in de Herbergh.

Weer een mooi programma om mee te starten, maar eerst gaan we genieten van de zomer en laten we onze stemmen lekker rusten.

Tot na de vakantie. naamloos (14)